Tävling i återbruk

Återbruka och vinn en natt på Granö Beckasin!

Har du gjort om ett traktordäck till en loungesoffa, en kratta till glashållare eller konservburkar till blomvaser? Nu är det dags för dig att visa upp dina återbruksalster. Inget är för stort eller för litet att visas upp. Förutom chansen att vinna fina priser så kan vi inspirera varandra till att återbruka mera.

Så här deltar du

Du kan delta i tävlingen på Facebook eller Instagram.

På Facebook: Lägg upp en bild eller film på det du återbrukat i kommentarsfältet till tävlingsinlägget. Berätta lite kort om det du har återbrukat. Du kan självklart skicka in flera bidrag så länge det är dina egna alster. 

Länk till tävlingsinlägget hittar du här >>

På Instagram: Lägg upp en bild eller film på det du återbrukat, berätta lite kort om det, tagga med hashtaggen: #SEEåterbruk

Kom ihåg att du behöver ha ett öppet konto för att vi ska kunna se din bild! Här hittar du vårt Instagramkonto >>

Priser

Förstapris är natt på Granö Beckasin i ett av fågelnästena, värde ca 6. 000 kr!
Granö Beckasin ligger mitt i naturen vid den vackra Umeälven. Här kan du spendera natten i ett Fågelnäste uppe bland trädens toppar, glida nedströms älven på en timmerflotte, köra hundspann i vinterlandskapet eller skåda vårt vackra norrsken. Kom och lyssna till tystnaden. Här får både kropp och själ ro. Läs mer här:  https://granobeckasin.com/boende/fagelnasten/ 

Bland övriga bidrag lottar vi ut tio stycken goodiebags till värdet av 1. 000 kr som bland annat innehåller:

  • Fröer till ängsblandning: En äng är lätt att sköta, vacker och gynnar biologisk mångfald. Det finns många skäl att anlägga en egen äng.
  • Presentkort på lokalproducerade produkter från Västerbotten.

Låt kreativiteten flöda!

Fullständiga tävlingsregler

För att delta i tävlingen behöver du vara bosatt i Västerbotten. 

Tävlingen genomförs av SEE Hållbarhetsveckan och pågår 1-20 september, tävlingen avslutas kl 24.00 den 20 september. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. De övriga prisen kommer att lottas ut mellan de deltagande bidragen i tävlingen. 

Vinnaren kommer att presenteras på SEE Hållbarhetsveckans Facebook och Instagram den 23 september. Vinnarna kommer att taggas kontaktas via direktmeddelande på Facebook och Instagram.

Efter att eventuella vinnare kontaktas har vinnarna 7 på sig att besvara kontakten för att få ut sin vinst. Om vinnaren ej svarar inom 7 dagar kommer en ny vinnare att utses. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Observera, genom att delta i denna tävling försäkrar du gentemot SEE hållbarhetsveckan att materialet är egenhändigt producerat och inte inkräktar på någon annans upphovsrätt eller att innehållet är integritetskränkande. 

Varje deltagare ger SEE Hållbarhetsveckan tillstånd att använda dennes bidrag på sociala medier utan ersättning och varje deltagare garanterar att hen har tillåtelse från de som är med i bidraget att det får användas på sociala medier, såväl som i andra medier, utan ersättning. 

Bidrag från tredje part godkänns ej. SEE Hållbarhetsveckan kan vägra att dela ut ett pris eller återkalla det om det visar sig att deltagaren har agerat falskt, oärligt eller orätt enligt dessa tävlingsvillkor. 

Facebook är inte delaktiga, sponsrar eller stöttar tävlingen på något sätt.

Kontaktpersoner