19 - 25 september 2016

Registrera aktivitet

Kom och inspireras av 100-tals hållbarheter!

Vi brukar säga att SEE hållbarhetsvecka sjuder av hållbarhet och årets vecka är inget undantag. Veckan arrangeras 19-25 september i Norrbotten och Västerbotten. I båda länen erbjuder en mångfald av aktörer drygt 100 unika aktiviteter på olika orter.

Läs mer

Fyra bra saker med SEE Hållbarhetsvecka7

dagar

100-tals

aktivteter

100%

Hållbarhet

0 kr

Kostnadsfritt

Referenser

Jamal Moneime

För oss är det naturligt att vara med i SEE hållbarhetsvecka och samverka med olika arrangörer, dela erfarenheter inom länet som förstärker vårt hållbarhetsarbete samt ta del av kreativa arrangemang i länet.

Jamal Moneime, Energi- och klimatrådgivare , Lycksele kommun

Jennifer Forsell

Vi på Riksbyggen vill lyfta fram goda lokala aktörer och aktiviteter på miljöområdet. Genom att bjuda in alla boende i fastigheter vi förvaltar, till studiebesök i närområdet eller bjuda in aktuella föreläsare så kan vi uppmuntra miljövänliga beteenden i hemmen, lägenheten och bostadsrättsföreningen. Vi samarbetar gärna med andra aktörer som jobbar för en miljövänligare värld och SEE hållbarhetsvecka hjälper oss att uppnå det.”

Jennifer Forsell, Energi- och kundansvarig, Riksbyggen Umeå,

Registrera din aktivitet redan idag?

SEE hållbarhetsvecka vill låta dig känna, prata, smaka, utmana, utveckla och nätverka hållbart under en hel vecka eller bara en kort stund. Veckan formas av en mångfald av deltagande aktörer som bidrar med sina livskraftiga, kreativa och goda exempel på hållbar utveckling.

Registrera aktivitet